Kiadó faházikók – Termálfürdő

Szentegyházától mindössze 2 km-re, Székelyudvarhely és Csíkszereda között, félúton, valóságos üdülőparadicsomra lelhetnek a pihenésre vágyók.

A Szentegyháza Gyöngye-ként emlegetett kemping és üdülőközpontban két, 25 fokos, termálvízzel táplált medence található.

A látogatók különböző elszállásolási lehetőségek közül válogathatnak. A kemping területén 18 faházikó van, amelyek 2 illetve 3 ágyasok. A legnagyobb szálláshely 50-60 személy befogadására alkalmas. Kisebb csoportok számára egy 12 férőhelyes szoba áll a rendelkezésre. Ezen kívül a családok 4 személyes szálláshelyeket is igénybe vehetnek.

 

A termálfürdöről

 

A termálfürdő, valamint területe, Hargita megye egyik legszebb részén található, 824 méteres tengerszint fölötti magasságon. Szentegyházától mindössze 2 km-re, Székelyudvarhely és Csíkszereda között, félúton, valóságos üdülőparadicsomra lelhetnek a pihenésre vágyók.

A Szentegyháza Gyöngye-ként emlegetett kemping és üdülőközpontunkban két, 25 fokos, termálvízzel táplált medencét működtetünk. Az ezt körülvevő területen pedig, vendégeink számára, szállást, étkezést valamint parkolási lehetőséget is biztosítunk.

Share
Cím
Főút, 1, Szentegyháza, Hargita 
Ár
€12 
Szobák
18 
Telefonszám
+40 744 783 179, +40 744 610 176 
Weboldal
http://www.termalfurdo.ro 
Parkoló
Igen 
Medence
Igen 
Szauna
Igen 

Szolgáltatások


Kommentek